Lite trött

Ja, lite trött och seg är man idag!
Igår så skrev jag in mig på körskolan så nu så jäklar ska vi se hur det här kommer att gå. Som vanlligt har jag inte jätte mycket att skriva om faktiskt.... 
Men nästa vecka händer det lite grejer! <3

...

TREVLIG MIDSOMMAR ALLA!

Torsdag!

Idag så var vi uppe med tuppen! Men det är så det är med en liten skrutt, iallafall ibland =)

Har en del på schemat idag, ska ner till Förbo och se om jag kan få med mig lite prover på golv. Dom ska byta vårat i vardagsrummet, det släppte när jag dammsög....
Sen hoppas vi på att rörläggaren kommer och fixar badrummet, dom skulle komma denna veckan och idag är ju sista dagen?!?!
När Niclas har slutat ska vi åka och handla lite inför imorgon. Vi ska faktiskt inte göra något speciellt på midsommar, men lite färskpotatis och en öl kan ju vara gott.
Då ska vi även testköra Liams sulky på riktigt, hoppas på att den känns lika bra då. Men det gör den nog!

Tack och hej från mig, så det så!!

Jomen

Så att....

Ärligt vet jag inte riktigt varför jag har den här bloggen. Men men kan väl vara kul att skriva lite då och då. Ni få som läser får väl helt enkelt stå ut med att det inte är sjuhundraelva inlägg om dagen. Så det så.

Här händer inte mycket alls faktiskt. Igår köpte vi en sulky till Liam, dock inte en sån där liten sak. Den här är lite större men den är minde och lättare än hans vagn. Så den blir bra att ta med när vi ska åka till mamma nästa månad.
På fredag är det midsommar! Gud känns inte ens som om att det är sommar ute. Snarare höst faktiskt. Vi ska bara vara hemma, käka lite färskpotatis och kanske ta en öl. Inget mer och det är jag väldigt nöjd med. Har vart en del nu dom senste veckorna så vill bara vara hemma med mina killar och ta det lugnt. Inget folk utan bara vi. det ser jag fram imot =)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, gött ere!

Dålig

Uppdatering är det här. MEN, det har varit fullt upp.
Vi hade finaste Fia på besök här förra veckan, onsdag till fredag. Det var jätte roligt att ha henne här, saknar henne en del imellanåt. Vi ses ju inte så ofta! Liam tycker om sin bästa Gudmor <3

Sen på fredagen efter att Fia hade åkt hem så kom mamma och Tommy på kvällen för en övernattning. På lördagen så åkte vi allihopa till GeKås för en heldag med shopping och umgänge. Kan ju säga att både jag och Niclas var väldigt stolta över våran skrutt. Han var glad hela dagen och satt så duktigt i kundvagnen. Han charmade nog dom flesta inne i affären. När han inte orkade sitta i vagnen så hade Niclas honom i bärselen och även det var en hit. Det var sen på vägen hem som han blev lite ledsen i bilen. Men efter den långa dagen så var ju inte det så konstigt.
Vi fick med oss hen hel del hem, både jag och Niclas var nog lika nöjda över alla köp tror jag =)

Igår var vi bara hemma och fixade en hel del med tvätt, disk och så fick vi upp tv:n på väggen. Så nu slipper vi vara oroliga för att Liam ska välta den över sig.
Idag ska vi inte göra många knop heller. Ut på en promenad och sedan när Niclas slutat jobbet så ska vi åka och handla lite nödvändigheter.


Förövrigt så sov Liam hela natten inatt! Första gången sen vi flyttade, fy fan vad gott kan jag säga. Han vaknade strax efter sju men det gör inget så länge han sover om nätterna.

Nu blir det kaffe och mys i soffan med skrutten <3
Liam och Fia <3
Liam och finaste Fia <3

Imorgon

Då kommer finaste FIA!!! Ska bli kul att ha min gamla vapendragare här. Hon stannar tills på fredag och sen på fredag kväll kommer mamma och Tommy. Vi ska till GeKås på lördag, det kommer också (naturligtvis) att bli kul!
Så nu har jag en massa att ser fram emot.

Har inte så mycket att skriva om just nu faktist, men har en plan för en kommande kategori. Men det blir om några veckor, kanske iallafall.

Nej nu ska jag äta glass! //Tjockis-Lotta

Borta bra...

Men hemma bäst som man säger!
Jag och Liam kom hem igår och har sen dess bara myst med pappa Niclas!
Nu har Niclas tyvärr gått till jobbet så det är bara jag och Liam hemma. Vi ska försöka få städat lite och vikt tvätten som Niclas tvättade innan idag (lyx).

Har haft det jätte bra hos mamma! Dock så regnade det istort sett hela tiden, men vi lyckades komma ut endel iallafall. Tågresan gick förövrigt helt ok! Liam blev lite ledsen efter cirka halva resan, men jag gick runt lite med honom så somnade han så gott sen. Fick även hjälp av en konduktör med att få av allt från tåget. Fast tåget hade åkt så jäkla snabbt så mamma parkerade bilen när vi kom, så fick stå där med grejerna och Liam i regnet och vänta lite. Men vi blev inte allt för blöta som tur var =)
Mamma och Tommy körde hem oss igår, bilresan från helvetet var det.... Liam bara skrek nästan hela vägen till Göteborg, där somnade han. Vi fick stanna två gånger för att han var så ledsen, eller ja snarare arg för att han var tvungen att sitta i bilstolen. Men tillslut så var vi hemma och där hade Niclas förberett för grillning!


Nu ska jag och Liam leka i hans bollhav! 


Torsdag

Idag har vi massor att göra! Först så ska vi på 6månaders kontroll på BVC, sen hämta ut mitt legg (som jag skulle gjort igår), äta glass i regnet med Emma, hem igen och packa det sista, mata Liam och sen åka till stan. Där ska vi käka och sen lämnar Niclas av oss på tåget som går till Mellerud.

Ska bli mysigt att åka hem till mamma, men kommer sakna Niclas, tur att det inte är så lång tid. På söndag åker vi hem igen, fast då med bil. Skönt att slippa tåget hem faktiskt.
På onsdag kommer finaste och bästa Batman-Fia! Hon ska stanna ett par dagar, ska bli kul att få leka lite ;)


Nej nu ska jag och Liam fixa det sista innan vi ska till bussen.

Tjockis-Lotta

Vill bara meddela att jag har ätit fyra glassar sen igår och att jag förmodligen kommer att äta fler. Så när glassbilen kommer nästa gång ska jag stå där och vänta som ett litet barn igen. PUNKT.

Favorit Hallon!

Myser

Nu sitter jag i våran lilla, men super fina och mysiga nya soffa! Blev ett helt annat rum, så är sjukt nöjd!
Har för en gångs skull hunnit/orkat göra allt som skulle göras idag så det känns gott. Plus att vi hann köpa glass i glassbilen också, haha jag var som ett litet barn ;)
Och tjockis-Lotta talade till och med om att hon hade betsällt sms-påminnelse om när bilen skulle komma, överlycklig var hon när hon sa det med.... Insåg när jag kom in hur pinsam jag var. Jajaja fick min jävla glass och chauffören fick sig väl ett gott skratt, iallafall innombords.

Nu ska jag äta min glass och se klart på säsongsavslutningen av dom Desperata Hemmafruarna.

Tisdag

Tisdag och idag kommer våran nya soffa! Kommer bli så mysigt, vi har köpt en ny fluffig och mysig matta också! Åh längtar tills ikväll.
Idag är det städ- och bakväder tror jag minsann. Kan va gott att få städat innan soffan ska på plats och så har jag förberett så jag ska göra piroger idag också.

Resten av vecka kommer vara full med saker att göra. Imorgon ska jag hämta ut mitt legg, sen ska vi nog skriva in mig på körskolan. På torsdag ska jag på morgon till BVC med Liam, det är 6månaders kontroll. Sen så på kvällen åker jag och Liam hem till mamma. Ska bli kul att hälsa på, är dock rätt nervös inför tågresan på 1½ timme ensam med Liam. Fast egentligen inte för själva resan utan för avstigningen. Tåget stannar nämligen bara ett par minuter i Mellerud så om jag inte får hjälp av personalen så lär jag inte hinna få av vagnen och allt.
Jaja det är väl en sak jag får oroa mig för då och inte nu. För nu ska jag fixa lite medans skrutten sover =)

Ensam

Ja nu sitter jag här ensam, Niclas och Liam är och hälsar på en kompis till Niclas. Känns lite konstigt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Hade tänkt att ta en tur i slingan här men har sån sjuk huvudvärk så går väl antagligen och lägger mig istället.

Igår invigde vi grillen och balkongen med Emma, Emelie och Jasse. Det var en mycket lyckad kväll med många skratt och roliga samtalsämnen. Tack för en kanon kväll allihopa!

Nej nu orkar jag inte med det här mer så nu går jag och lägger mig och hoppas på att mitt huvud trillar av.

Suger

Min blogg suger!
Men har inte lyckats komma in på sidan, så får väl skylla på det... (inte för att det är den sanna orsaken till sugeriet!)

Här händer väl inte så mycket egentligen. Vi är grymt duktiga på att spendera pengar har vi iaf insett. Så efter den här helgen så förbjuder vi oss själva att åka någonstans där det finns affärer. Den här helgen som kommer alltså, eftersom vi måste köpa en matta till vardagsrummet. Våran nya soffa kommer nämligen på tisdag!! Gottit!

Vill förövrig bara tala om att jag HATAR våra nya grannar, dom ovanför oss. Vet inte men tror att dom försöker ge mig ett oväntat besök genom att försöka ta sig igenom golvet (vårat tak)....


Har väl en ganska dålig period just nu. Inget känns riktigt bra och jag vantrivs med allt. Med mig själv, lägenheten, Balltorp, att bo långt i från min "andra" familj (mamma, morfar, bror osv.) mina gamla vänner och övrig släkt.
Tur att jag har Niclas och Liam och dom få vännerna jag har här också så klart. Men just nu saknar jag allt och alla där hemma sjukt mycket.
Pratade med min fina fina Fia förut, blev så glad när hon sa att hon planerar att komma hit när hon är ledig, vilket är snart! Ska bli kul, har inte träffat henne sen i januari tror jag det var. Det bästa med Fia är att vi oavsett om vi inte setts på år så kan vi ändå alltid bara vara oss själva och prata om allt. Så om du läser det här Fia så ska du veta att du betyder så mycket för mig och Liam kan inte få en bättre gudmor! Även om vi inte haft något dop ännu...
Så det ser jag fram imot, sen längtar jag även tills att min lillasyster kommer hit! Och tills vi ska åka hem till mamma, men det är inte förrens i början av juli. Då fyller min fina mamma 50 och det ska vi fira hos henne.


Nu känns det lite bättre, har ju faktiskt en del att se fram imot. Samt fredag då vi ska inviga balkongen med mina flickor!


Blev olidligt långt det här.....
Så avslutar nu med att fälla en liten lycko-tår för våran lillskrutt. Imorgon blir han 6månader, blir helt tårögd när jag tänker på hur fort allt gått och att jag är så lycklig över att vi fick just våran skrutt. Han är det bästa och finaste som finns, är så stolt och lycklig över att få vara mamma just till honom <3

RSS 2.0