Kamera

Var precis iväg och köpte mig en ny kamera. Har en som jag har haft ett tag, inget fel på den, men den är lite för mycket för mig. Så köpte mig en billig sak. Hoppas den kommer fungera bra.

Just nu sitter Niclas och matar Liam med välling, i flaska! Det bästa av allt är att han faktiskt verka gilla det, även om själva matningen går så där. Liam har lite svårt att sitta still nu förtiden och allt som han når ska han pilla på =)

Ihelgen ska vi fixa till i Liams rum och få upp det sista ur lådor och påsar. Ska bli skönt, då kan Liam springa runt i sin gå-stol där inne.



Hmm

Har försökt i två dagar nu att komma in på blogg.se och nu äntligen fungerade det!

Har väl egentligen inte så mycket att dela med mig av faktiskt. Här händer inte så jätte mycket nu förutom att man går runt här hemma och packar upp och små pillar med saker. 
Idag var jag och Liam hemma hos Anna och Wilma. Var ett jäkla tag sen vi sågs så det var roligt! Finaste Wilma har växt så mycket! Det var lite roligare nu när Liam var med lite mer också, han var framme och skulle klappa på Wilma osv. Kul att se hur han utvecklas även om det bara är sådanna små grejer. 
Tänk att nästa vecka så blir han 6månader!!! Sjukt att tiden kan gå så snabbt och 6månader! Shit en stor grej ändå...


Nu vaknade våran skrutt så jag avslutar här...

Lördag

Nu är det en vecka sedan vi flyttade. Känns fortfarande lite konstigt, speciellt igår när vi skulle åka in till stan och vi åkte förbi våran gamla hållplats utan att gå av....
Igår var vi på Egg & Milk och åt brunch med Niclas kompis Jasse. Efter det åkte vi in Nordstan och handlade lite grejer. Blev en heldag i stan, på kvällen tog vi oss en långpromenad och Niclas visade mig runt i Balltorp. En kanon dag med andra ord!

Idag tvättas det sen ska vi iväg till Kållered och vårat älskade IKEA igen.... Måste köpa en massa små skit så som sladdar till lamporna osv. Ska även till Coop och fixa ny skurmopp så vi kan få städat också. Gött! Sen ska vi packa upp det sista och möblera så att vi blir klara. 

Nu ska vi ner till tvättstug, tjohoo!!!

Tummen upp

För den här dagen som har spenderats med finaste Emma och Emelie! Kunde inte bli bättre än så tror jag.

Liams tredje tand har nu tittat upp och han är på lite bättre humör än innan. Nu hoppas vi på att han sover hela nätterna igen, men kan ju även bero på att allt är nytt här. Får se hur det blir i natt <3

Tack mina fina för en bra dag!


Jorå

Så var flytten, städning, försäljning och allt klart. Nu kan vi andas igen!
Sitter här i våran hanlvt monterade hörnsoffa med verktyg utspridda över hela golvet. Men med en kökstol som är ihopsatt och klar. Bara en stol kvar och Liams byrå, efter det är alla möbler monterade iallafall. Sen är det bara resten kvar som ska upp ur säckar och lådor för att komma på plats där det ska vara. Våran nya soffa kommer ca 20dagar! Då får vi hoppas på att vi har fått bort den andra.

Idag var Förbo här och gick i genom en massa med oss, vi fick visa en del små grejer som dom ska fixa iordning. Som tapeten i vårat sovrum som var sprucken i ena hörnet, verken dom eller vi var så glada. Dom betalar ju målaren för hans arbete och vi betalar ju för tapeterna. Klart man vill ha det bra gjort då. Men som tur är kommer dom att fixa det =)



Imorgon tar jag och Liam en paus i från allt som har med lådor och upp-packning att göra! Vi ska träffa våran bästa Emma och dricka en massa kaffe! Samt handla hem lite mat, går ju inte att handla i affären här. Dels har dom inte speciellt mycket och sen så är det svindyrt! Hade dom utökat deras utbud och sänkt priserna hade folk kanske handlat mer där....


Nu kom världens bästa sambo hem så nu ska vi mysa!





Död Åt IKEA!

Jag är så arg på jävla piss IKEA så det finns inte!
Vi var det är i flera timmar och kom hem med alla skit grejer. Fick inte något på hemleverans..... Vi fick vänta på hjälp i minst 30min på varje avdelning så när vi äntligen hade fått ihop allt vi skulle ha och vart vi skulle hämta det så skulle varuhuset stänga. Lagom roligt....

Så imorgon gör vi ett sista försök och tar med bästa Emelie som får köra Liam medans vi fixar allt. Är grejerna jag ska ha slut så vet jag inte vad jag gör!!!
Fast vi fick i alla fall beställt soffan, men den kommer inte förrens i början av juni =/

Trött

Trött och less på allt som har med städ och skit att göra. Vill hyra en städfirma....
Då har jag endå inte fått gjort ett piss känns det som. BLÄ!

Nu ska jag gå och skrubba ugns grejer med svinto, tjoho!

Fyra

Fyra dagar kvar tills flytt! Eller fem om man räknar med den här, jag vet inte. För tidigt för mitt huvud, som vanligt. Längtan är olidlig och soppåsarna blir bara fler och fler. Idag ska vi slänga så sjukt mycket grejer, Niclas fick ta med sig och slänga en del när han gick till jobbet. Så mycket är det....
Men det blir bra! Känns skönt att få bort sånt vi aldrig använder, få lite nytt och det blir lite mindre att flytta.

Nu till något helt annat, bloggen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den, vad jag ska skriva om. Ska jag skriva om något speciellt eller bara om mitt halvtråkiga svenne liv? Får ta en liten fundilerare på det tror jag. Just nu känns det tråkigt och trist här.

Så där ja

Nu är vi i stort sett klara med packningen, sopsäckar FTW! Haha nej men har faktiskt packat i lite kartonger också, dock inte så många. Men vad gör det? Huvudsaken är att vi får flyttat skiten!

Önskar att vi hade kunnat flytta en del av lådorna och säckarna innan lördagen, då hade vi kunnat få mer plats till att städa. Men men vi har kommit en liten bit på vägen där med. Och jag tänker passa på nu medans Liam sover och börja med skåpen i köket.

Sen blir det en promenad ute i det underbara vädret, ska även gå en sväng och kika lite i affärena inne i Mölndal. Ska se om jag kan hitta lite grejer till köket, vill få klart ett rum i alla fall =)

Lördag

Idag har vi inte gjort så mycket. Rensat och packat lite, imorgon börjar vi med städet. Hoppas på att få gjort så mycket som möjligt tills nästa söndag så vi slipper stå här hela dagen då och göra allt. Kan vara skönt att bara ha golv osv kvar då. Får se hur det går i veckan, det mesta beror ju på skrutten. Är han på rätt humör så kan man få gjort en massa även om man är ensam hemma. Oftast är han det som tur är =)

Ikväll ska vi mysa lite ute på våran halv-rivna uteplats för sista gången, känns både kul och tråkigt att flytta här ifrån. Men efter att vi har vart uppe i nya lägenheten och sett lite hur det kommer att bli med dom nya taperterna och sånt så kommer vi nog trivas bra. Sen lite nya möbler till det så blir det kanon. Känns dock lite jobbigt att väggen där vi ska ha soffan är extremt kort. Fast vi ordnar det med, ska bara få sålt den soffan vi har nu =)

Ha en bra lördagskväll för det ska jag ha med mina bästa killar <3

Packa

Packa, packa, packa, packa, packa, köpa B&J´s, packa, packa, packa.....



Seg dag

Är halv kass så har inte orkat göra ett skit idag och Liam har vart extremt mammig. Så inte mycket som har hänt här. Inte vill han sova heller, så nu sitter vi här och leker skugglekar och pruttar med munnarna.
Var i den nya lägenheten igår och kikade, köket var klart och det såg fin fint ut! Gud längtar så mycket nu!!!

Imorgon ska vi nog dit igen och mäta lite, har insett att våran soffa inte kommer fungera. Sen blir det IKEA för att inhandla möbler till bland annat Liams rum och lite annat smått och gott =)

Nej nu ska jag fortsätta att göra dom bästa pruttljuden så han skrattar så där gott som den lilla gubben han är <3

Äntligen!

Vi ska hämta nyckeln sen vid två tiden. Gött som fan, då kan vi mäta fönster och balkongen så vi kan fixa allt innan nästa helg.
Tydligen så kommer nog tapetseringen vara klar tills på fredag, dock så var inte lägenheten så bra städad så dom ska skicka dit en firma. Men allt kommer iallafall vara klart i tid så att vi ska kunna flytta in nästa helg utan att ha en massa spring med målare och städare.


Den här natten har inte vart rolig, vet inte om skrutten har magont eller något. Han vaknar hela tiden och är ledsen. Man blir ju lite lätt frustrerad när man inte får sova det som behövs. Men sen vet man ju också att han inte kan hjälpa det. Tur att vi är två! Jag gick upp tidigt i morse en stund med honom, sen bytte jag och Niclas så jag fick sova en liten stund till. Så skönt och välbehövligt.


Idag efter att vi hämtat nyckeln så ska jag träffa Emma och Emelie. Vi ska om det är möjligt inviga lägenheten med att dricka kaffe! =)



Gardiner

Som den lite halvgamla damen jag är så sitter jag nu så här på kvällskvisten och letar gardiner. Men för att inte verka allt för gammal så tittar jag på BB samtidigt.
Verkar som att det ska vara extremt svårt att hitta några gardiner som jag vill ha, eller jag har nog kanske hitta några men får suga lite på den.

(Detta var nog mest ett utfyllnads inlägg så att det ska se ut som att jag är värsta bloggaren)




Shoppat

Eftersom vi inte fick tag i våran nya hyresvärd så blev det ingen nyckel idag heller. Så jag åkte in till stan och träffade Emma.J istället. 
Var skönt att komma i från Mölndal lite, går ju för fan bara samma runda varje dag annars. Eller ja varnnan dag eftersom jag har lyckats få ihop nästan en runda till. 

Fick iallafall köpt lite skit. Kepsar, shorts och piké-body till Liam. Linnen och armband till mig. Sen vet jag inte riktigt varför men köpte 10!? smörknivar, pappmuggar och en first aid plåtlåda....

Men jag tänker inte lägga upp några kort, för då måste jag ju börja göra det på allt och det orkar jag inte. Är för lat, eller så vill jag inte lägga ut dagens outfit och annan skit helt enkelt. För den delen skulle det bli ganska trist med tanke på att jag inte springer och köper nya kläder hela tiden. Så ni skulle bara få se samma kläder som används om och om igen. Det enda nya skulle vara kräks fläckarna, för dom placerar Liam ut lite var han tycker att dom passar bäst för dagen.


Nu ska jag lägga mig på golvet brevid Liam och hjälpa honom att skrika på elefanterna när dom inte vill lossna från babygymmet, det är kärlek det <3

Klippt av håret

Japp det har jag gjort, är förjäkla kort nu. Men det ser bra ut och inte som ett dött gammalt djur. Mörkt och fint blev det också, är väldigt nöjd! 
Fick presentkort på klippning och färgning när jag fyllde år och det var väl på tiden att jag fick det gjort. Tack till min bästa Niclas <3

Medans jag var hos frisören var Niclas och Liam på BVC, skrutten fick två sprutor, vägdes och mättes. Växer på så det knakar både på längden och brädden.
Idag blir han hela 5månader också! Tiden går så sjukt fort så det finns inte! Min lilla skrutt <3



Jag och Skrutten för 5månader sen                                        




Vi iförrgår <3

Kass

Japp, jag är kass på det här med att uppdatera.
Men idag har vi fullt upp med tvätt (som skulle tvättats två ggr den här veckan) och packning. Det sistnämnda är vi jävligt kassa på också. Fan flyttar om två veckor och har knappt fått gjort ett skit....

Nej nu ska jag fixa mat sen ta i tu med allt det där andra.

RSS 2.0