Jorå

Så var flytten, städning, försäljning och allt klart. Nu kan vi andas igen!
Sitter här i våran hanlvt monterade hörnsoffa med verktyg utspridda över hela golvet. Men med en kökstol som är ihopsatt och klar. Bara en stol kvar och Liams byrå, efter det är alla möbler monterade iallafall. Sen är det bara resten kvar som ska upp ur säckar och lådor för att komma på plats där det ska vara. Våran nya soffa kommer ca 20dagar! Då får vi hoppas på att vi har fått bort den andra.

Idag var Förbo här och gick i genom en massa med oss, vi fick visa en del små grejer som dom ska fixa iordning. Som tapeten i vårat sovrum som var sprucken i ena hörnet, verken dom eller vi var så glada. Dom betalar ju målaren för hans arbete och vi betalar ju för tapeterna. Klart man vill ha det bra gjort då. Men som tur är kommer dom att fixa det =)



Imorgon tar jag och Liam en paus i från allt som har med lådor och upp-packning att göra! Vi ska träffa våran bästa Emma och dricka en massa kaffe! Samt handla hem lite mat, går ju inte att handla i affären här. Dels har dom inte speciellt mycket och sen så är det svindyrt! Hade dom utökat deras utbud och sänkt priserna hade folk kanske handlat mer där....


Nu kom världens bästa sambo hem så nu ska vi mysa!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0